Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Cikkek

Pokróc-party!

2014.04.08

hir__pokroc-parti.jpgAz idei Költészet napi megmozdulások között eredeti ötlettel rukkolt elő a paksi Művház! 11-én pénteken 14 órától, a Csengey Dénes Kulturális Központ mellett, a sakkszobor irányában, piknikszerű szabadtéri verses zenélgetés lesz. Bese Dóri, Gyulai Pisti és jómagam is részt veszünk benne, és sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! :) Bővebbet a Művház honlapján! (www.paksivmk.hu)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Már a hetedik...

2014.04.01

gyor-feszt.jpgA hétvégén ismét Internetvers Fesztivál!!! Az idén viszavándorol Győrbe, a kezdetek színhelyére. Aki többet szeretne tudni, az megtalálja az infókat a www.netversfeszt.hu oldalon! :)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Párbeszéd - utána

2014.03.26

hir_parbeszed_ildikoest.jpgEzt a címet adta legújabb kötetbemutató előadásának Szilvássy Ildikó, amelynek helyszíne a Pákolitz Könyvtár, és ahol én is muzsikálhattam kicsit fiammal, Leventével közösen. Az eseményre sok érdeklődő jött el nagy örömünkre. A TelePaks összefoglalót is készített a bemutatóról, amelyet a címre katintva lehet elérni.

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Párbeszéd

2014.03.23

pillango_a-parbeszedek_esthez.jpg2014. 03. 24-én, azaz hétfőn 17:00-i kezdettel a Városi Könyvtárban költői est lesz Párbeszéd címmel. Az esten én is szerepelek majd a fiammal, Leventével. Szilvássy Ildikó kötetének és költészetének bemutatására kerül majd sor, némi zenével, dallal fűszerezve. Jöjjön, aki ráér! :)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Koncert a Hangraforgó Klubban

2013.10.06

bh-koncert_kicsi_01.jpgPénteken este eleget tettem egy kedves meghívásnak, a Hangraforgó együttes győri klubjában. Ha már ott voltam, zenéltem is, egyedül, valamint közösen is a házigazdákkal. Nagyon jó kis hely, remek, befogadó közönséggel! Ajánlom mindenkinek a havi rendszerességgel következő programokat! :))

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

A Zene Világnapja

2013.10.02

honlapra_kicsi.jpgA Paksi Városi Vegyeskar szervezésében megünnepeltük a Zene Világnapját, a Csengey Dénes Kulturális Központban, október elsején! Az est jó hangulatban telt, amelyről a fellépők igyekeztek gondoskodni: Hajdú János polgármester megnyitó-beszédével, a Vak Bottyán Gimnázium Női Kara három kórusművel, Bodroghalmi Levente, Lengyel Zita, Cseke Gábor és jómagam versmegzenésítésekkel, valamint a Vegyeskar két zenei blokkal. A műsor után a résztvevők egy kis rágcsálnivaló mellett még hosszasan beszélgettek a nézőkkel az aulában.

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Új Dinnyehéj-klip!

2013.07.09

dinnye-hir.jpgHosszas vacakolás és problémázás után végre sikerült összedobni egy még igencsak amatőr, de már igazi videóklipnek nevezhető "gyöngyszemet" a Frady Endre szövegére készült dalocskára! Igen, jól látjátok, a dinnyehéj a Balatonban úszik, nem a Dunában, aki viszont nem tud elvonatkoztatni, az vessen magára. Ezek után már József Attiláról sem hiányzik annyira a bajusz, igaz? :) Mivel kíváncsi vagy a klipre, ITT elérheted! :))) 

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

V.I.I.V.F.

2013.04.12

bodroghalmi_duo.jpgAzaz: VI. Internetvers Fesztivál! Aki még nem írta be a naptárába, gyorsan tegye meg, aki elfelejtette, rendezze át hétvégi programjait, aki beteg, gyógyuljon fel, a háborúkat és vérengzéseket minimum függesszék fel, törjön ki a Világbéke, és teljenek meg érdeklődő emberekkel Gyomaendrőd helyszínei! Tehát április 18-19-21.!!! Bővebbet a www.netversfeszt,hu oldalról! (Képen a Bodroghalmi Duó, azaz egy a számtalan fellépő közül...)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Költészet Napja

2013.04.12

tunderszovet_banner_01.jpgSzilvássy Ildikó kötetbemutatójával ünnepeltünk a CSDKK-ban 11-én. Elhangzott egy pár az Ildikó verseire született megzenésítésekből is. Beljebb kattintva megtalálható egy link a Paks.hu oldalon fellelhető cikkhez, illetve egy videó az egyik dallal!

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Boldog Karácsonyt!

2012.12.24

betlehemi_csillag_04.jpgBoldog Karácsonyt és Újévet kívánok mindenkinek!!!

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »