Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


fejlec_ongyilkos_modbh.jpg

Nem káromkodom, tényleg, ez egy rövidítés: Sosem Ugyanaz Comedy Klub. Tehetséges paksi fiatalok stand up-olnak, színészkednek, és zenélgetnek egy-egy műsorban. 2009-ben, egy műsorukhoz felkértek, hogy legyek a házigazdájuk, és én örömmel igent mondtam. Szinte tagnak éreztem magam :) Nemcsak konferáltam, hanem zenéltem, zenét szereztem, esetenként szerepeltem és jelenetet is írtam. Ja, meg logót is készítettem:

suck-felirat-rajz_03.jpg 

 

 

 A fiúknak működik egy jó kis honlapja, aminek szívből örülök! Eddig is varázslatosnak tartottam a sokoldalságukat, és persze azt is, hogy mindezt a műsoruk színesítéhez bátran felhasználják. Az honlapjukkal ez a sokoldalúság csak tovább nőtt, nem kis örömére a rajongóknak. Több menüpontban én is helyet kaptam. (A csapattal már egy országos humorversenyen is túl vagyunk, ahol első helyezést értünk el!) A 2010. december 19-i SUCKARÁCSONY című előadáson hangzott el először ez két saját szerzemény. A Rockermiki a SUCK-himnusz után már a második, speciálisan a SUCK-nak készített dal (alant). Azóta már érzékeny búcsút vettünk egymástól. A 2012. őszi esten már nem voltam a színpadon. Most már megállnak a saját lábukon is...:))

Rocker Mikulás

SUCK-himnusz

  

suck-tarsulat_kozos_kep.jpg

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ja

(egy jóakaró, 2013.01.02 21:03)

...meg a színvonalat is...

vicces hozzászólás

(Béhá, 2013.01.02 21:02)

Namost aki csak a felső szövegeket olvassa el, és a hozzászólásokat nem, az végképp lemarad arról a fontos információról, hogy munkásságom - és egyben tagságom is - 2012. november óta közös megegyezéssel felfüggesztetett! (Ahogy Janklovics mondaná: közös megegyezéssel mondták, hogy már nem kell jönni többet...) ...neeeem, viccen kívül, így döntöttem. A fiúk megállnak már a saját felnőtt lábaikon is, és meg csak rontanám az átlagéletkort.:)