Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

  

Állítólag Ford Fairlane keresi őt egyfolytában a filmben...szóval, 2009-ben e néven szerepeltünk Gyulai Pistivel az ODT-n. Pistit elsősorban a Paksi Városi Vegyeskarból ismerem. Nagyon kreatív srác, és érdemesek arra a dalai, hogy a nagyközönségnek is megmutassa őket. Ebben segítettem őt. Maga a név egyébként Pisti ötlete volt. Az ODT óta túl vagyunk már egy-két "Pistiest-en" is, amik főleg Gyulai Pisti munkásságából állnak össze.

 

Kép

 

Dalok:

 

Öt perc dalos                         /csak zene/

 

 

Magányellenes                      /csak zene/

 

 

 

Léptünk már fel könyvtárban, kiállítóteremben, klubban, múzeumban sőt, cukrászdában is (a több ezer fős stadion még egyelőre kimaradt..:)) Alább Gyulai Pisti "vall" művészetéről, filozófiájáról, illetve bűncselekményeiről a Dfv TV-nek:

 

 

És végül következzék egy igazi érdekesség! Egyik kedves kórustársunk, Ambach Kata, készített egy vizsgafilmet, melynek főszereplője és filmzene-szerzője Gyulai István. A Szokatlan című dal hallható a rövid alkotásban, a Vészhelyzet című filmsorozat jellegzetes betétzenéje mellett. Az apropó, amiért itt szerepel az alkotás az, hogy mint orvos, én is megjelenek a klipben egy kis időre! Egyébként Pisti dalát gyakran játszuk együtt a Pistiestek alkalmával...

 

Ambach Kata: Mi van, ha... avagy a mogyoró átka

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

és mégis:)

(pisti, 2010.09.27 15:37)

Köszönöm Kedves Cukkorfalat!
Sajnos, kevesen értékelik manapság a mély érzéseket, de ha Te tudnál valakit, szólj nyugodtan! ... és már én is tudom ki vagyol Drága, és szintén örvendek Neked!:)

gépház üzen :)

(beha, 2010.09.21 09:25)

Ha ez az üzenet megjelenik, akkor a te gépeddel van baj, Pisti!

pistidal

(cukkorfalat:), 2010.07.07 00:11)

Ez gyönyörűűűűűűű!Szerencsés az a lány, aki ilyen mélyérzésű fiút talál! És örülök, hogy én is ismerhetlek...